Home » Жената- глас лекува тумори по телефона, не отказва на никой!

Жената- глас лекува тумори по телефона, не отказва на никой!

10001031Жената- глас- така наричат лечителката Надя Андреева, защото тя лекува тежки болести чрез говорене по телефона. Без допълнителни импулси и излишни диалози, Надя използва дарбата си вече години наред, като е помогнала на хиляди хора. Тя е бивша телефонистка в завода за захар в град Камено. Много страдащи я посещават и у дома й, с надеждата да се избавят от болката и да се сдобият с лечебната вода, заредена с нейната положителна енергия. Зарежда най-малко 60 литра вода дневно. Не отказва на никого!
– Г-жо Андреева, има ли начин простичко да обясните как става така, че да окажете лечебно въздействие по телефона?

– Аз въздействам с глас, с поглед и присъствие. Зареждам и вода с космическата енергия, на която съм посредник. И хората я усещат тази енергия. Именно тя предизвиква оздравителните реакции. Не само по телефона, не само у дома – мога да проведа сеанс на улицата, дори в автобуса. Няма значение къде, и разстоянието няма значение.
– С какви оплаквания и болести най-често ви търсят хората?
– В момента нямам физическа възможност и време да говоря с хората, които ме търсят по телефона, да им въздействам лечебно с гласа си, защото цял ден съм с тези, които ме търсят в Камено за помощ. Естествено, като намеря време, откликвам и по телефона. Дори и по скайпа вече правим връзка, особено с болни от чужбина. Докато си пишем, им става по-леко. Аз понякога изпитвам истински ужас от това колко е болен българският народ. При мен идват хора с всякакви заболявания. За съжаление и много малки деца с тежки болести. От левкемия, от другите форми на рак. Може да прозвучи нескромно, но имам значителен успех в тази област.
– Разкажете за някои случаи.
– Сещам са за бащата на млад лекар, който беше със злокачествен тумор на белия дроб. Човекът дойде при мен само веднъж, впоследствие близките му идваха да вземат само заредена вода. След операцията установяват, че злокачественото образувание се е превърнало в доброкачествено. Ако този човек беше пил още от заредената вода, тя щеше да стопи и тумора. Хирургът го призна, но ми каза: „Надя, не мога да те подкрепя, ще си имам сериозни проблеми!” Съвсем наскоро дойдоха при мен хора от Тутракан. Майката сподели за 26-годишната си дъщеря, че е болна от рак. Действах по телефона и момичето веднага усети присъствието на енергията.
– Как гледат на вас медицинските специалисти?
– Вероятно много от тях проявяват скептицизъм, но аз не се сърдя за това. Лекувала съм много доктори. Обаждат се по телефона и молят да им помогна. Някои от тях не смеят да кажат, че са лекари. За мен няма значение кой какъв е. Нито от каква народност е, професия, пол и прочее. Щом човекът ме е потърсил за помощ, давам всичко от себе си. По този начин живея и въздействам, като говоря. Провеждала съм по 60 сеанса на ден. По покана на Марта Вачкова попаднах в ефира на БНТ. Тогава излъчиха и едно филмче за лечебните вибрации на гласа ми. След предаването лекувах 12 часа без да спра. Само с един сеанс помогнах на много хора. След като почувстваха подобрение, започнаха да идват в дома ми.
“Надя ми стопи две кисти на щитовидната жлеза и ме излекува от остър колит“. Това споделя Романьола Вълчева от София. Случаят е документиран. Тя пази своите медицински изследвания, които доказват, че макар да граничи с фантастиката, лечението по телефона дава резултат.
-Кое е най-голямото чудо като лечител?
-Много болни хора ме търсят за помощ. Сега лекувам 15-годишно дете с болестта на Хочкин и то е на път да оздравее…
-Това е злокачествено заболяване на лимфни възли, което се лекува с трансплантация на костен мозък и периферни стволови клетки. Възможно ли е само с енергия да се премахват тумори?
-Медицинските изследванията дават отговора.Резултатите са отлични и бащата на детето каза, че ще застане плътно зад мен, за да научат хората как съм му помогнала.
-Разкажете за болното дете.
– Аз заредих вода и въздействах на детето. След като пи от нея 1 седмица, то трябваше да отиде в София за поредния курс на химиотерапия. Когато тръгваха, аз знаех резултата, но исках лекарите да потвърдят, че лечението ми е дало ефект. Вечерта, когато семейството се върна от София, бащата се обади и ми каза, че химиотерапията е отменена, защото вече момичето не се нуждае от това. Лекарите нямали думи от изненада. Още умуват какво е станало и как да постъпят.
Много страдащи има, а по телефон вече физически не издържам, защото от 7 до 18 часа лекувам с гласа си. Помагам и по скайп, но там вече ще въздействам само на българите, които са в чужбина. Налага се да се събуждам сутрин в 4.20 часа и да отговарям на всички абонати, които ме търсят.
– Има ли нещо все пак, което няма как да се излекува?
– Да, има – това са злобата, завистта и омразата. Те няма как да се излекуват. И мен ми е много тъжно от това. Защото това е отрова за човешкия организъм.
Няма как да си здрав с тази отрова на завистта и омразата. Когато бях в Испания, видях колко усмихнати хора са те. Сякаш не им пука от нищо, а едва ли е така – и те са хора, и те имат проблеми, и те се страхуват, боледуват, но се усмихват, това е. А ние, българите, и в чужбина да отидем – пак сме лоши и злобни.
Телефоните на лечителката са: 0884 640 389, 0896 010 543 и домашен – 055159323. Skype: nia.1956. Има и страница в мрежата: nandreeva.net и nadia-andreeva.hit.bg. 
източник: plovdivmedia.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*