Home » Вижте тайната за бързо отслабване на Димитър Рачков и Лили Иванова!

Вижте тайната за бързо отслабване на Димитър Рачков и Лили Иванова!

10001001Димитър Рачков показа, че завидна форма може да се постигне  бързо с правилните стъпки! Отслабването е сред основните етапи, през които преминава всяко лечение и всяка превенция. Затлъстяването е световен проблем, който води след себе си множество усложнения и заболявания.

Димитър Рачков сподели как точно е отслабнал и разкри своята тайна. Това е и начинът, по кийто голямата Лили Иванова поддържа форма години наред!

А именно – всяка сутрин след ставане от сън трябва да се изпива една голяма чаша с топла вода. Пие се на бавни глътки, а около 40 минути след това не бива да се яде нищо.

След около час трябва непременно да приемем една лъжичка натурален мед, който в комбинация с топлата вода действа отлично за забързването на метаболизма ни.

Втората стъпка е свързана отново с чаша вода, но този път изпита преди лягане и не топла, а хладка. В последната за деня чаша хладка вода, разтворете сока от един лимон, изпийте течността и си легнете. Това действа като истинско чудо за организма през нощта, признаватЛили Иванова и последователят й Димитър Рачков.

Храната, с която актьорът и водещ се храни през целия ден, е такава, каквато му се прииска, а единственото задължително условие е тя да бъде разделена на поне 4 приема и да е в колкото се може по-малко количество.

Запомнете, че приемането на течности е от изключително значение, но то не трябва да бъде по време на ядене и веднага след прием на храна! Именно тази грешка допускат голяма част от хората. Подуване на корема, газове и запек са сред основните последствия от този погрешен начин на приемане на течности!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*