Home » Вижте неразкривани подробности от миналото на новата първа дама на България! Няма да повярвате, но бившият й съпруг е самият…

Вижте неразкривани подробности от миналото на новата първа дама на България! Няма да повярвате, но бившият й съпруг е самият…

1009Новата първа дама прикова погледите към себе си още в нощта на победата на ген. Румен Радев. Уви, всички впериха поглед в нея не заради стройната фигура, а заради неподходящия тоалет избран за това официално събитие.

С бляскаво синьо, приличащо по- скоро на официалния тоалет на една злощастно станала известна българска посланичка, Десислава Генчева не премери и дължината на тоалета си. Около педя над коляното, полата й предизвика критики, които продължиха и до днес.

Успоредно с това, Мелания Тръмп блесна с елегантност и стил в бяло, което само загатваше сексапил и класа.

Чисто по български, новата първа дама може би целенасочено търсеше провокация. Въпреки че това не кореспондира с нейната професия на досегашен ПР на мъжа си, първата дама успя да засенчи новия ни президент.

Тя е на 47 години, родом от Бургас, завършва английска гимназия, а след това маркетинг и финанси.
Работи като пиар на Румен Радев във ВВС и когато той напуска заемания от него пост, за да се отдаде на кандидат-президентската си кампания, тя си тръгва с него.

Двамата са официално женени едва от август и нямат общи деца, но за сметка на това имат наследници от предишните си бракове – новият президент има две, а Десислава едно. Първият ѝ брак отново е с политик и по-конкретно с депутата от БСП Георги Свиленски.

Десислава обаче красноречиво доказа, че за разлика от Юлияна Плевнелиева тя ще бъде неотлъчно до мъжа си, докато той изпълнява служебните си задължения.

С пост във Фейсбук тя изрази нескрита радост от победата на съпруга си, като наблегна отново на две думи, които със сигурност носят само позитиви в страната ни- „България“ и „кауза“.

Това не е единственият пост на Десислава в социалната мрежа относно президентските избори в родината ни, като няма как да не подчертаем, че предишните ѝ думи в онлайн пространството меко казано не се вписват в образа на първа дама и не кореспондират с умереното и балансирано държание, каквото би трябвало да демонстрира жената до президента.

Визираме острите ѝ реплики във Фейсбук в деня, в който Цецка Цачева беше посочена за кандидат на ГЕРБ. „Що си мисля, че и досега си имахме президент жена?! Майка на нацията“, написа тогава първата дама в социалната мрежа.

А след сълзите на Цачева по време на дебата с Радев Генчева иронично написа: „Хормонален дисбаланс? Объркана съм!“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*