Home » Вижте кой екзотичен остров ви плаща, за да почивате там!

Вижте кой екзотичен остров ви плаща, за да почивате там!

100011252

Мечтаете ли през годинатa да прекарате време някъде на плажа, вятърът да роши косите ви, да се заровите в пясъка и да отпивате от тропически коктейл?

Не! Е, време е да започнете. Защото през 2017 г. американските Вирджински острови ще ви плащат, за да почивате там, пише Profit.bg

Всичко това е част от празненствата по случай 100-годишнината от присъединяването им към територия на САЩ, като за този рожден ден на островите ще се раздават подаръци. И по-точно всеки посетител ще получи 300 долара, които да похарчи за своята почивка.

Парите могат да бъдат използвани за исторически и културни турове и дейности, така че посетителите могат да опознаят островите, според Thrillist. Това включва еко турове, музеи, занимания на открито, каяк и туризъм.

Тези, които пътуват пред март (месецът на действителното присъединяване), ще получат възпоменателен сувенир. Всичко, което трябва да направите, е да отидете на VisitUSVI.com и да резервирате минимум три нощувки в един от участващите хотели на Сейнт Джон, Сейнт Кроа или Сейнт Тома.

Отделът по туризъм след това ще ви изпрати 300 долара, които може да се използват като пари в брой на всяко от участващите места.

Така че, ако имате нужда от малко бягство през годината (съвсем случайно), сега имате идеалното място за това.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*