Home » Най-накрая Лили Иванова протегна ръка на сестра си- спаси я от Топлофикация!

Най-накрая Лили Иванова протегна ръка на сестра си- спаси я от Топлофикация!

100011164

Лили Иванова и сестра й Магда са стоплили  отношенията си. 

От няколко седмици двете са заровили томахавките и дори седнали на една маса на Бъдни вечер, научихме от HotArena.

Естрадната легенда най-накрая е изгладила  отношенията си с единствената си жива кръвна роднина, след като двете бяха в жесток конфликт повече  от 10 години заради имотни делби!

Семейната вражда в рода на Лили Иванова стана епична, след като една  от най-богатите ни певици се скара с 3 години по-голямата си сестра при дърлене за имоти в родния Кубрат. Мълвата носи, че при поделянето на земите Иванова  отказала да преотстъпи части на кака си и държала всичко да е поравно, въпреки че е сред най-богатите в шоубизнеса.

Претекстът бил, че имуществото й било ценно  от сантиментална гледна точка, затова държала да е тотална наследница на майка си и баща си.

Запознати с нрава на изпълнителката на „Детелини“ обаче разкриват, че претенциите й били единствено с користна цел и  от алчност Лили не искала им отите да  отиват в ръцете на Магда.Драмата между двете сестри ескалира на погребението на майка им преди години, когато двете дори не си обелиха дума пред ковчега на родителката си. Впоследствие здравословното състояние на Магда се влоши и въпреки това сестра й помагаше повече с финанси,  отколкото с внимание, оправдавайки се, че е ангажирана. Покрай Коледа обаче сякаш наистина се случват чудеса.

В края на ноември  Лили и Магда  се видели за първи път след години пауза. Певицата посетила кака си в дома й в столичния жк „Банишора“. Иванова останала приятно изненадана, когато получила покана да прекара най-християнския семеен празник – Бъдни вечер, в компанията на семейството на сестра й барабар с нейните деца, внуци и братовчеди. Известна с точността си, поп певица се появила на празничната трапеза точно в уречения час, като компания й правел единствено личният й шофьор.

За да върне жеста, заможната естрадна икона развърза кесията и плати дълга на Магда към „Топлофикация“, натрупан  от петилетка. Според мълвата Лили се е изръсила близо 3000 лева. През последните две години имаше различни спекулации  относно здравословн ото състояние на Магда. Истината обаче е, че лекарите са успели да закрепят 80-годишната старица и в момента тя се чувства  отлично. Жената може да ходи, да се обслужва и дори нерядко качвала пеша стълбите до 8-ия етаж на кооперацията, в която живее, вместо да се глези с асансьор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*