Home » КРАЙ с Биг Брадър! Предаването не може да събере съквартиранти за сезона „Ол старс“

КРАЙ с Биг Брадър! Предаването не може да събере съквартиранти за сезона „Ол старс“

100011235
Край с предаването на Нико Тупарев, което години наред заковаваше зрителите пред екрана със скандали и провокативни кадри. В момента се събират участници за сезона на „Ол старс“, но изгледите не са добри.
Няма сила, която да накара Кичка Бодурова отново да пристъпи прага на „ВИП брадър“. Певицата категорично е отказала на продуцентите поканата да вземе участие във формата „Ол старс“, който събира под покрива на Големия брат бивши участници в шоуто, пише в. България днес.

Кичка бе сред най-забележителните звезди преди две години в предаването и скандалите й с останалите бързо вдигнаха рейтинга. След излизането си Бодурова сподели, че шоуто е било грешка и не би влязла отново в къщата. По всичко личи, че Кичка не е променила мнението си и до днес.

Естрадната певица съвсем не е единствената, отказала да влезе в „Ол старс“ формата. Редица други випове са отказали участие. Голяма част са поискали и безумно високи хонорари, за да се включат за втори път в предизвикателството, които са абсолютно непосилни за продуцентите.

Шансът тази година да има формат „Ол старс“ е минимален. След като през последните години рейтингът на шоуто пада все повече, предаването е пред провал.

Продуцентите вече се отказаха от формата „Биг брадър“ след проваления сезон през 2015 г. Същото е на път да се случи и с „Ол старс“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*